Grilowane Eryngii

Skład

  • 200g Grzybów Eryngii
  • Sól, pieprz
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • Oliwa z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
  • Zestaw ziół (bazylia, szczypiorek, tymianek, pietruszka)

Przygotowanie

  1. Pokrój Grzyby Eryngii na plasterki o grubości ok. 5 mm, wyciśnij 1 ząbek czosnku do oliwy z oliwek, dodaj łyżeczkę soku z cytryny i posmarują tą mieszaniną powierzchnię grzybów.
  2. Grzyby grillować aż obie strony uzyskają złocisty kolor i polać ponownie mieszaniną oliwy z oliwek po zakończeniu.
  3. Na koniec przypraw grillowane Eryngii solą, pieprzem i świeżymi ziołami.

Zupa z Eryngii na ostroSałatka z grzybami Eryngii
Sektor HoReCa nie ma dla nas tajemnic…

JESTEŚMY W

Skontaktuj się z nami już teraz

KONTAKT

Serdecznie zapraszamy do współpracy. Jeśli nie chcesz dzwonić wyślij nam formularz. Odezwiemy się najszybciej jak się da.

Adres:

BIADALA MUSHROOMS sp. z o.o.

Rąbczyn 74

63-440 Raszków, Polska

biuro@biadala.com.pl

NIP: PL 622-27-98-065
REGON: 365 960 770
KRS: 0000649212

Telefon:

+48 693 861 915 [PL]

+48 782 170 652 [DE, ENG]

Otwarte:

Poniedziałek – Piątek  8 – 14

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY