Zupa z Eryngii na ostro

Skład

  • 2-3 świeże  eryngii
  • 1 cebula
  • 1 papryczka chilii
  • 2-3 jaja
  • 6-8 łyżek śmietanki
  • 1 l rosołu lub bulionu
  • 2 łyżki masła klarowanego
  • 1 pęczek natki z pietruszki
  • Sól, pieprz

Przygotowanie

Na maśle usmażyć  pokrojone w talarki eryngii, pokrojoną cebulkę i pokrojoną paprykę chili.
Ubić jaja ze śmietaną, energicznie  mieszając dolewać powoli wrzący rosół, na koniec  gorące grzyby z cebulką i papryką. Przyprawić solą i pieprzem. Podawać w miseczkach, posypane  posiekaną natką z pietruszki lub innych świeżych ziół.


Grilowane Eryngii
Sektor HoReCa nie ma dla nas tajemnic…

JESTEŚMY W

Skontaktuj się z nami już teraz

KONTAKT

Serdecznie zapraszamy do współpracy. Jeśli nie chcesz dzwonić wyślij nam formularz. Odezwiemy się najszybciej jak się da.

Adres:

BIADALA MUSHROOMS sp. z o.o.

Rąbczyn 74

63-440 Raszków, Polska

biuro@biadala.com.pl

NIP: PL 622-27-98-065
REGON: 365 960 770
KRS: 0000649212

Telefon:

+48 693 861 915 [PL]

+48 782 170 652 [DE, ENG]

Otwarte:

Poniedziałek – Piątek  8 – 14

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY